Natació
Esports 24/07/2019

Mireia Belmonte, fora de la final dels 200 papallona

La badalonina ha acabat amb el pitjor temps les semifinals

Nuria García
1 min
Mireia Belmonte, a Gwangju

BarcelonaMireia Belmonte no ha trobat les bones sensacions que buscava a Gwangju. Ni en els 1.500 metres lliures ni en les semifinals dels 200 metres papallona, la prova en què sortia favorita i en què defensava el títol.

Aquest dimecres al matí la badalonina ha aconseguit classificar-se per a les semifinals de la tarda amb el 16è millor temps, però un cop s'ha tornat a llançar a la piscina no ha pogut millorar els registres i ha acabat última de les setze semifinalistes, amb un temps de 2:12:72 (al matí havia nedat en 2:10.63).

Campiona del món i olímpica d'aquesta prova, Belmonte s'ha quedat a dos segons de la dona que l'ha precedit, Laura Lahtinen (2:10.78), i ha acabat molt lluny de la resta de competidores.

La nord-americana Hali Flickinger s'ha classificat amb el millor temps (2:06.25) i és la gran favorita a prendre la corona de Belmonte, que s'ha quedat enrere ja des de la sortida i no ha pogut remuntar. La catalana era última al final del primer cinquanta i ha quedat despenjada del tot al final del cent.

A Belmonte encara li queden dues proves a Gwangju: els 800 lliures (divendres) i els 400 estils (diumenge).

stats