Esports 08/03/2016

Mitjans holandesos enxampen Guardiola reunit amb Txiki Begiristain a Amsterdam

Tots dos s'haurien vist dilluns al matí al Conservatorium Hotel de la capital holandesa per parlar del futur al Manchester City

Roger Requena
2 min
Mitjans holandesos enxampen a Guardiola reunit amb Txiki Begiristain a Amsterdam

BarcelonaA mig camí entre Manchester i Munic, a Amsterdam, per ser més precisos, és on, segons han revelat mitjans holandesos com el 'De Telegraaf', l'encara tècnic del Bayern de Munic, Pep Guardiola, i el director de futbol del Manchester City, Txiki Begiristain, han mantingut una reunió secreta per començar a planejar la propera temporada, quan l'entrenador de Santpedor s'incorporarà a les files del club anglès.

Segons les informacions publicades a Holanda, tots dos es van reunir dilluns al matí, sobre les 9.35 h al Conservatorium Hotel d'Amsterdam. El 'De Telegraaf' ha enganxat Guardiola sortint d'un taxi amb una gorra i una motxilla. El mateix diari també ha fotografiat Txiki Begiristain caminant per un carrer pròxim mentre parlava per telèfon.

La reunió per començar a planificar el que serà la propera temporada arriba gairebé un mes després de l'anunci de la contractació del tècnic pel Manchester City, l'1 de febrer, que va confirmar el final de l'etapa Guardiola a Munic, on ha entrenat des del 2013. Tots dos haurien triat Amsterdam per ser una ciutat a mig camí on passarien d'incògnit. La indumentària de tots dos va en la línia d'intentar no cridar l'atenció.

El mitjà holandès també especula sobre la possibilitat que en la reunió s'hagi tractat un possible interès del City per dos jugadors que despunten a la lliga holandesa. D'una banda, Riechedly Bazoer, migcampista de 19 anys de l'Ajax a qui el club anglès tindria en la seva llista de desitjos. D'altra banda, també es planteja el nom de Jetro Willems, lateral esquerre del PSV.

Guardiola i Begiristain es coneixen bé del seu temps a Barcelona, on van coincidir en dues etapes, primer com a futbolistes del primer equip —entre 1990 i 1995—, i més tard en l'àrea esportiva: el basc va tornar al club com a director de futbol amb Joan Laporta el 2003, i quatre anys més tard, el 2007, van propiciar el retorn de Guardiola com a tècnic del Barça B. Txiki va marxar al City el 2012 de la mà d'un altre antic conegut al Barça, Ferran Soriano, director executiu de l'entitat anglesa.

stats