Esports 06/01/2015

Mor el pilot de motos polonès Michal Hernik en la tercera etapa del Dakar

Un helicòpter mèdic ha trobat el cos a 300 metres de la pista, entre San Juan i Chilecito. Encara es desconeixen les raons de la seva mort

Efe
1 min

ChilecitoEl pilot polonès de motos Michal Hernik ha mort aquest dimarts mentre disputava la tercera etapa del Dakar, entre San Juan i Chilecito, segons ha informat l'organització del ral·li.

El debutant, de 39 anys, amb el dorsal 82, ha mort al quilòmetre 206 de la Costa del Miranda, a la província de la Rioja, a les 14:37 hora local.

Hernik havia nascut el 30 de gener de 1975 a la ciutat polonesa de Cracòvia.

Segons consta en el comunicat oficial, un helicòpter mèdic ha trobat el cos de Hernik a 300 metres de la pista i encara es desconeixen les raons de la seva mort.

El polonès havia participat com a preparació d'aquest Dakar en la prova l'Abu Dhabi Desert Challenge l'any passat i el Ral·li del Marroc de 2013.

La llegendària prova suma així la seva cinquena mort des del seu desembarcament en terres sud-americanes, amb els antecedents del francès Thierry Pascal el 2009, l'argentí Jorge Martínez Boero el 2012, el francès Thomas Bourgin el 2013 i el belga eric Palante l'any passat.

stats