MOTOCICLISME - MOTO3
Esports 08/08/2015

Quarta 'pole' de la temporada de Moto3 per a Danny Kent

El britànic, líder destacat de la categoria petita, arrencarà a Indianapolis aquest diumenge (17h) des de la primera posició seguit per Oliveira i Khairuddin

Ara
1 min
Danny Kent, pilot de Moto3, a Indianapolis / MIRCO LAZZARI / GETTY IMAGES

BarcelonaDanny Kent ha tornat després de l'aturada de l'estiu amb la mateixa empenta amb què va tancar la primera part de la temporada. Si a Alemanya el britànic va aconseguir la 'pole' i el triomf en la cursa de Moto3, a Indianapolis s'ha assegurat aquest dissabte la millor posició de la graella de sortida per a la cursa d'aquest diumenge (17 hores, Movistar). És la quarta 'pole' per a Kent, que aquest diumenge tractarà de reforçar encara més el seu lideratge de la categoria petita.

Efren Vázquez ha marcat el ritme en els primers compassos, però el britànic ràpidament s'ha situat primer i ningú li ha pogut pispar el millor registre (1:40.703). El segon ha estat Miguel Oliveira i el tercer, Khairuddin.

El pilot valencià Jorge Navarro arrencarà aquest diumenge des de la novena posició, mentre que Isaac Viñales haurà de remuntar, ja que sortirà 20è.

stats