MOTO2
Esports 10/11/2012

Pol Espargaró marca la 'pole' al GP de València i Márquez, sancionat, arrencarà últim

El de Granollers ha aconseguit al traçat Ricardo Tormo de Xest la vuitena 'pole position' de la temporada

Ara
1 min
Pol Espargaró celebra la 'pole' de Moto2 amb el seu germà Aleix / JAVIER SORIANO / AFP PHOTO

BarcelonaEl pilot de Granollers Pol Espargaró ha aconseguit la 'pole position' a la categoria de Moto2 del GP de la Comunitat Valenciana que aquest cap de setmana se celebra al circuit Ricardo Tormo de Xest. Espargaró ha marcat el temps abans de caure i no poder tornar a la pista.

Tot i això, el de Granollers no ha patit danys físics i no tindrà problemes per sortir aquest diumenge a pista. Això sí, en els minuts que faltaven, cap pilot ha pogut rebaixar el seu temps.

Qui més s'hi ha apropat ha estat Marc Márquez, però el de Cervera, que finalment ha acabat segon –tot i que arrencarà últim per sanció–. Márquez tampoc s'ha lliurat de la caiguda i ha rodolat per terra quan liderava la taula de temps de la sessió oficial. Tot i això, el català sí que ha pogut arrencar la seva moto i tornar al seu box.

La segona posició de la graella l'ocuparà Thomas Luthi, que ha estat el pilot més ràpid darrere dels dos catalans. Nico Terol, que corre a casa seva, arrencarà cinquè, seguit del rubinenc Jordi Torres. Tito Rabat ha aconseguit el 14è millor temps i Toni Elías, el 15è. Àxel Pons, que també ha caigut, ha estat 26è i Ricky Cardús 29è. Per últim, Elena Rosell arrencarà aquest diumenge 33a.

stats