MOTO3
Esports 14/07/2013

Álex Rins suma a Alemanya el segon triomf de la temporada

El pilot barceloní ha superat el balear Lluís Salom amb un gran avançament en l'última volta per pujar al capdamunt del podi a Sachsenring

N.g.
1 min
Álex Rins celebra el triomf a Sachsenring

BarcelonaÁlex Rins ha demostrat aquest diumenge al GP d'Alemanya de Moto3 que ha après molt de les últimes curses del Mundial. Els últims compromisos els havia guanyat el balear Lluís Salom, i pràcticament sempre amb una estratègia similar: esperar al darrere i en les últimes voltes, atacar i marxar sol cap al triomf.

Però aquest cop, a Sachsenring, Rins no ha deixat que Salom aconseguís el seu objectiu, tot i que ho ha intentat. El barceloní ha encapçalat la cursa fins a quatre voltes per al final, quan Salom ha atacat i l'ha avançat. Però Rins no volia que tornés a passar el mateix que caps de setmana enrere. Ha perseguit el pilot balear i, en el penúltim revolt de l'última volta, Rins ha fet un gran avançament per pispar a Salom la primera posició.

"Tenia por que Salom m'avancés en l'últim revolt", ha assegurat Rins als micròfons de Telecinco al parc tancat després de celebrar el segon triomf de la temporada. Tot i això, Salom no ha pogut provar l'avançament sobre Rins, al contrari, ha hagut d'estar pendent que Maverick Viñales, que rodava tercer, no el superés sobre la mateixa línia de recta. El de Roses ha donat gas a fons en els últims metres, però finalment ha creuat la línia de meta tercer.

El company d'equip d'Álex Rins, Àlex Márquez, ha acabat la cursa en la cinquena posició, i Isaac Viñales, en la 12a.

stats