MOTOGP
Esports 29/09/2013

Marc Márquez guanya a Motorland i amplia a 39 punts l'avantatge sobre Lorenzo al Mundial

El de Cervera suma el sisè triomf de la temporada. Pedrosa ha caigut en les primeres voltes

Nuria García
2 min
Lorenzo, Pedrosa i Márquez, durant les primeres voltes a Motorland / GUSTAU NACARINO / REUTERS

BarcelonaMarc Márquez ha aconseguit el triomf en el Gran Premi d'Aragó de MotoGP. És l'any del seu debut, però el de Cervera ja acumula sis triomfs i amb el d'aquest diumenge a Motorland ha ampliat encara més la diferència de punts al capdavant del Mundial. I és que ara per ara ja té 39 punts més que el segon classificat, Jorge Lorenzo, i 59 més que Dani Pedrosa, el tercer classificat.

El balear ha fet una gran sortida, com acostuma a fer en les últimes curses. Tot i arrencar segon, s'ha situat primer abans del primer revolt. Tot i això, ràpidament Márquez i Pedrosa l'han enxampat. Aquest cop, Lorenzo no s'ha pogut escapar. Però just quan havien contactat amb ell, Pedrosa ha caigut i no ha pogut continuar. Segons han comentat els pilots, ha estat després d'un petit xoc amb Márquez. Just abans de la caiguda de Pedrosa, Márquez ha comès una errada i ha tocat lleugerament la moto de Pedrosa. "L'anava a tocar amb el colze, però he intentat rectificar per no xocar amb ell. M'han dit que potser he tocat una mica el cable del control de tracció, és mala sort", ha dit Márquez, que ha explicat com ha estat la maniobra entre els dos pilots d'Honda.

Amb Pedrosa fora, Márquez no ha deixat que Lorenzo s'escapés. Al contrari. A 10 voltes per al final, el de Cervera s'ha situat primer, una posició que ja no ha abandonat fins a la bandera de quadres. Al podi l'han acompanyat Lorenzo i Rossi. L'italià ha aconseguit acabar tercer després d'imposar-se en una bonica lluita a Bautista i Bradl en les últimes voltes.

Finalment, Aleix Espargaró ha tornat a ser la millor CRT i ha acabat en l'onzena posició.

stats