MOTOGP
Esports 10/11/2012

Pedrosa s'emporta l'última 'pole' de la temporada a València

El català fa una gran volta (1:30.844) i ha superat el ja campió del món de MotoGP, Jorge Lorenzo, i el seu company a Honda Casey Stoner

Ara
1 min
Jorge Lorenzo felicita Dani Pedrosa després que el català hagi aconseguit la 'pole' a València / JAVIER SORIANO / AFP

BarcelonaDani Pedrosa s'ha adjudicat la 'pole' de l'última cursa de la temporada, la que es disputa aquest cap de setmana al circuit Ricardo Tormo de Xest. El català, subcampió del món, ha fet la volta en 1:30.844, superant el rècord de la pista que tenia Valentino Rossi.

Segon ha estat el ja campió del món Jorge Lorenzo, mentre que la tercera posició que tanca la primera línia de la graella se l'ha endut l'australià Casey Stoner, que aquest diumenge correrà l'última cursa abans de retirar-se. De fet, Lorenzo era tercer fins que a l'última volta ha aconseguit superar l'australià per arrencar just per darrere de Pedrosa.

Pel que fa a la resta de pilots dels Països Catalans, Hèctor Barberà arrencarà des de la novena posició seguit d'Aleix Espargaró, que lluita per fer-se amb el títol de campió de les CRT que actualment lidera. Per últim, Ivan Silva ha estat 18è.

stats