MOTOCICLISME
Esports 23/10/2011

Stoner: "Estic en estat de xoc. Quan passen coses com aquestes recordes que la vida és molt valuosa"

Dovizioso, amb qui havia competit molts anys, afirma: "sempre anava al màxim, havia caigut moltes vegades, però sense tenir lesions importants, com si fos invulnerable"

Ara
1 min

BarcelonaCasey Stoner, que a Austràlia es va coronar com a campió del món de MotoGP, ha afirmat que, després de la mort de Marco Simoncelli està "en estat de xoc" i "molt trist". "Quan passen coses com aquestes te'n recordes de com de valuosa és la vida, em fa sentir molt malament per dins. L'únic que puc dir és que estic molt trist per la família de Marco. No puc imaginar-me com poden assumir això i dir-los que els meus pensaments estan amb ells. Espero que es mantinguin units i superin aquesta tragèdia junts", ha dit Stoner.

Per la seva banda, Andrea Dovizioso, que lluitava amb Simoncelli per ser el segon pilot italià darrere Rossi, explicava: "En aquests moments, les paraules no tenen sentit. Penso en la família d'en Marco i en tota la gent que l'apreciava, especialment en el seu pare i en la seva mare. Jo també tinc un fill i el que ha passat és la situació més dura que et puguis imaginar", ha comentat.

Dovi ha afegit: "Veig les imatges i estic paralitzat: en una cursa, lluites i ho dónes tot i la tragèdia està sempre a la volta de la cantonada. Marco era un pilot fort, sempre donava el màxim. Hem corregut junts des que érem nens, sempre anava al màxim, havia caigut moltes vegades, però sense tenir lesions importants, com si fos invulnerable. El que ha passat avui sembla impossible", ha conclòs.

stats