MOTOCICLISME
Esports 02/04/2011

Cortese ratifica el seu últim resultat amb el millor temps per davant de Terol

L'alemany Sandro Cortese (Aprilia) ha confirmat el seu millor temps en els entrenaments lliures, malgrat els intents de Nico Terol (Aprilia) per desbancar-lo

Efe
2 min
El pilot alemany de 125, Sandro Cortese

Jerez de la FronteraL'alemany Sandro Cortese (Aprilia) ha confirmat el seu millor temps en els entrenaments lliures, malgrat els intents de Nico Terol (Aprilia) per desbancar-lo.

Encara que Terol ha estat el gran dominador de gairebé tots els entrenaments del cap de setmana, en la jornada de dissabte s'ha vist sorprès per l'excepcional rendiment de l'alemany Cortese, qui l'ha doblegat per escàs marge.

Amb Sandro Cortese ocupant la millor posició de la formació de sortida, tant ell com Terol han estat els que veritablement han marcat les diferències respecte als seus més immediats perseguidors, que si no estan molt atents a la sortida, podrien veure com els dos pilots són capaços de marcar un ritme prou fort com perquè ningú els pugui seguir.

Com era previsible en aquesta cilindrada, el protagonisme al llarg de tots els entrenaments ha recaigut en els pilots que corren a casa. Fins a set pilots han ocupat les dotze primeres posicions ja que a la segona plaça de Nico Terol s'hi ha unit la tercera i quarta posició d'Héctor Faubel (Aprilia), el seu propi company d'escuderia, i Efrén Vázquez (Derbi).

Amb el francès Johann Zarco (Derbi) a la cinquena plaça, Luis Salom (Aprilia) s'ha colat en aquesta lluita i ha aconseguit una disputada sisena posició davant l'alemany Jonas Folger (Aprilia), que en els entrenaments lliures sempre havia acabat per davant d'ell, però ha hagut de sucumbir davant l'atac del mallorquí.

En la desena posició s'ha classificat Alberto Moncayo (Aprilia), que ha tingut una caiguda sense conseqüències i que ha superat per molt poc Maverick Viñales (Aprilia), actual campió d'Espanya de la cilindrada, dotzè, just per darrere de Sergio Gadea (Aprilia).

La caiguda que ha patit en els entrenaments lliures Sergio Gadea l'ha condicionat en el seu rendiment al llarg de tota la jornada, relegant-lo a la quarta línia de sortida, amb el desè millor temps, quan en realitat la seva aspiració era lluitar per la primera línia.

stats