Motor

Honda espera Marc Márquez i una 'pole' a "les fosques": els apunts de la 'qualy' del GP

La sessió de classificació s'ha interromput per un tall de llum en els boxs dels equips

2 min
Aleix Espargaró durant la sessió

BarcelonaL'accidentada sessió de classificació al circuit de Sachsenring d'aquest dissabte ha deixat com a gran triomfador Pecco Bagnaia. La pole ha sigut per a l'italià, premiant el gran cap de setmana que està signant el de Ducati. Amb el retorn de Marc Márquez cada cop més a prop, Aleix Espargaró s'ha començat a treure l'espina després del cop dur patit al Circuit de Catalunya.

Pecco Bagnaia, intractable

El pilot de Ducati ha ressorgit. L'italià va començar el Mundial encara amb el regust amarg d'haver deixat escapar el títol davant un Fabio Quartararo incansable. Aquest any les sensacions no eren bones tot i tenir una de les millors motos de la graella. De mica en mica ha anat escalant posicions a la classificació i, des de fa unes setmanes, ha tornat a ser el que era. En el Gran Premi d'Alemanya d'aquest diumenge (14 h, DAZN) vol seguir retallant punts per acostar-se als líders del Mundial (ara és cinquè). Defensant la seva tercera pole de la temporada lluitarà braç a braç amb el seu rival predilecte, Quartararo, que sortirà segon per davant de Johann Zarco.

Aleix Espargaró comença a revifar

Ja han passat dues setmanes del Gran Premi de Catalunya. El cap de setmana que havia de ser una gran festa per a Aleix Espargaró va acabar amb llàgrimes als ulls del pilot. El cop va ser dur, massa cruel, i el de Granollers ha necessitat desconnectar per tornar a connectar. Després de passar uns dies a Disneyland París amb els seus dos fills petits, Espargaró ha tornat amb les piles carregades i amb ganes de treure's les males sensacions de sobre. El que va passar ja és passat i ell continua en la lluita pel títol.

S'espera (aviat) Marc Márquez

Alberto Puig ha donat la millor notícia pel que fa a Marc Márquez. "L'esperem aquesta temporada", ha dit el team manager de l'equip Repsol Honda a DAZN abans que comencés la sessió de classificació. El pilot de Cervera està en un moment clau per al seu futur. Després de passar per quarta vegada per quiròfan per intentar fer net del seu braç, el català ja està immers en una recuperació. Acompanyat pels seus i amb un ritme de vida molt més pausat que quan està al Mundial, Márquez està centrat en recuperar la forma física i posar a punt el seu braç i així poder tornar com més aviat millor. Semblava que no tornaria fins a la temporada que ve, però ara ja es posa sobre la taula el retorn aquest any.

stats