Futbol
Esports 23/02/2016

El president del Celta assegura que el Barça mai va negociar per Nolito

"No hi va haver negociació”, ha assegurat Carlos Mouriño, màxim dirigent del club gallec

Ferran Rigat
2 min
El president del Celta, Carlos Mouriño, en el centre de la imatge

BarcelonaEl cas Nolito va ser un dels més seguits en el mercat hivernal. Luis Enrique va demanar el fitxatge de l'extrem per activa i per passiva però mai va arribar a firmar. Ara el president del Celta, Carlos Mouriño, ha explicat què va passar perquè Nolito no acabés vestint de blaugrana: “El fitxatge de Nolito per a nosaltres mai va existir perquè no hi va haver negociació. Hi va haver una trucada al director general i una conversa amb el president del Barça, en què em va exposar que no hi podia haver cap altra forma que la cessió, i nosaltres ho vam refusar”.

Mouriño explica que després del primer 'no' el Barça va voler insistir: “Llavors ens van preguntar si podien buscar una altra forma que ens garantís totalment el pagament, els vam dir que sí i no la van trobar”. Des del Celta van haver de trucar a Nolito per saber quin seria el seu futur.

Nolito no renova per una comissió

Un cop tancades les possibles negociacions amb el Barça, la directiva del Celta va voler tancar al més aviat possible la renovació del jugador gadità. Tot estava preparat perquè ambdues parts firmessin el nou acord, però l'agent del jugador, Óscar Font, va elevar la seva comissió a última hora i el club es va negar en rotund. “Ell no estava d'acord amb la comissió que estava establerta i nosaltres mai farem res que creiem que perjudiqui el Celta i si cedim davant aquest agent, perjudicaríem el club", aclareix sobre la renovació el mateix president.

L'enemistat entre clubs, per un jugador del filial

Però l'enuig del club gallec no és pel tema de Nolito, sinó pel fitxatge d'un jugador del planter del Celta, Anwar Mediero, per la Masia blaugrana. “El Celta es va assabentar que el nen estava a Barcelona i vam ser nosaltres els que ens vam posar en contacte amb ells perquè enteníem que un club amic, com diuen que són, no fa aquestes coses” afegeix el president gallec sobre el que va succeir a principi de temporada.

stats