OPEN DELS ESTATS UNITS
Esports 27/08/2019

Aliona Bolsova debuta amb triomf a un US Open on Muguruza i Badosa cauen

Rafa Nadal no pateix en el seu debut, però Marcel Granollers ha quedat eliminat

Ara
2 min
Aliona Bolsova debuta amb triomf a un US Open on Muguruza i Badosa cauen

BarcelonaGarbiñe Muguruza ha estat eliminada en el primer torn de l'Open dels Estats Units, després de caure contra la nord-americana Alison Rilke per 2-6, 6-1 i 6-3. Muguruza ha admès que ha comès moltes errades, i ha afegit que no té pressa per trobar entrenador (ara no en té cap). "De moment no tinc res definit. Vaig setmana per setmana. Sí que és cert que no tinc cap pressa per buscar algú, un entrenador en concret.... És important triar bé i estic passant per aquesta temporada, que és interessant, amb Anabel Medina aquí". Muguruza va trencar a principis de juliol amb el seu entrenador, Sam Sumyk. A Nova York hi ha arribat acompanyada d'Anabel Medina, la capitana de l'equip espanyol de la Copa Federació. També ha perdut la catalana Paula Badosa, que debutava al quadre principal i ha caigut contra l'holandesa Kiki Bertens per 6-4 i 6-2.

Garbiñe Muguruza i Paula Badosa, eliminades a l'Obert dels Estats Units

Aliona Bolsova en canvi, ha vençut 6-3, 0-6 i 6-1 a la txeca Barbora Strycova, 31a cap de sèrie, i ha aconseguit el passe a la segona ronda de l'Open dels Estats Units en el seu debut a la competició. La jugadora de Palafrugell segueix sorprenent, com ja va fer a Ronald Garros. Qui també ha guanyat és la jove de 15 anys Coco Gauff, la noia que estripa rècords. Aquest és el seu perfil.

Granollers cau amb Sonego, Nadal no falla

Al quatre masculí ha caigut Marcel Granollers, derrotat en tres sets contra l'italià Lorenzo Sonego per 6-3, 6-4 i 6-4. Qui no ha patit és Rafa Nadal, triomfador contra l'australià John Millman t per 6-3, 6-2 i 6-2. En la segona ronda, Nadal s'enfrontarà al també australià Thanasi Kokkinakis, actualment al lloc 203 de l'ATP.

stats