Esports 28/11/2015

Els germans Murray deixen la Gran Bretanya a un sol punt de guanyar la Copa Davis

Els germans Murray han guanyat el tercer punt de la final

GantLa Gran Bretanya és a un sol punt de guanyar la Copa Davis per primer cop des del 1936. Els germans Jamie i Andy Murray han derrotat David Goffin i Steve Darcis, per 6-4, 4-6, 6-3 i 6-2, i han aconseguit així el 2-1 per a la Gran Bretanya a la final de la Copa Davis contra Bèlgica, a Gant.

Jamie i Andy Murray han aconseguit la victòria en el doble, que posa la Gran Bretanya a una sola del triomf final en 2 hores i 49 minuts. El conjunt britànic no guanya aquest torneig des de fa 79 anys.

Aquest diumenge, el quart partit de l'eliminatòria serà el duel entre els dos números u, David Goffin contra Andy Murray, a partir de les 13.00 h, hora local (12.00 h, hora catalana), seguit del que mesurarà Ruben Bemelmans i Kyle Edmund.