WIMBLEDON
Esports 03/07/2013

Murray aixeca un partit que perdia per 2 sets a 0 amb Verdasco i jugarà les semifinals de Wimbledon

El rival de l'escocès serà el polonès Jerzy Janowicz, que ha guanyat el seu partit amb 30 serveis directe

BarcelonaL'escocès Andy Murray jugarà les semifinals de Wimbledon després de derrotar en 5 sets l'espanyol Fernando Verdasco. Murray perdia per 2-0 però ha aixecat el partit en una gran demostració de caràcter (4-6, 3-6, 6-1, 6-4 i 7-5). El gran heroi local, finalista de Wimbledon l'any passat i medalla d'or olímpic, segueix somiant en trencar la ratxa de més de 60 anys sense veure un britànic guanyant a Wimbledon. Superat pel joc agressiu de Verdasco en els primers sets, Murray ha reaccionat en el tercer, amb un millor servei i una gran capacitat de resistir el cops profunds de l'espanyol.

El polonès Jerzy Janowicz, vintè quart cap de sèrie a Wimbledon, serà el rival de Murray a les semifinals després d'imposar la força del seu servei, amb 30 serveis directes per derrotar al seu compatriota Lukasz Kubot, 130 del món, per 7-5, 6-4 i 6-3 , en dues hores i set minuts.

Janowicz ha guanyat el primer partit entre dos polonesos en un Grand Slam, partit que també era el primer duel de quarts de final entre dos tennistes del mateix país a Wimbledon des que es van enfrontar en l'any 2000 el nord-americà Pete Sampras i seu compatriota Jan-Michael Gambill.

Amb 22 anys i 236 dies, el polonès és a més el jugador més jove que aconsegueix una semifinal a Londres després de Murray, que va aconseguir aquesta ronda en 2009, amb 22 anys i 51 dies. Amés, es converteix en el primer polonès en jugar unes semifinals a l'All England Club.