TENIS
Esports 26/04/2019

Nadal fa els deures i ja és a semifinals del Godó

Supera Struff en dos sets (7-5 i 7-5) i jugarà contra el vencedor del partit Thiem-Pella

M.m.
1 min
Rafa Nadal ja és a les semifinals del Godó

BarcelonaRafa Nadal va arribar al Barcelona Open Banc Sabadell de tenis amb alguns dubtes, però un cop a la terra batuda de Barcelona s'està sentint com a casa. L'onze vegades guanyador del Godó té estrella en el torneig i el manacorí ja és a les semifinals, on jugarà contra el vencedor del duel entre Dominic Thiem i Guido Pella.

Després de desfer-se als vuitens de final de David Ferrer, Rafa Nadal segueix avançant amb pas ferm i ara s'ha desfet de l'alemany Jan-Lennard Struff (7-5 i 7-5), tenista que als vuitens de final havia eliminat un dels favorits, el grec Stefanos Tsitsipas.

Struff ha oposat resistència i ha forçat Nadal a mostrar el seu millor tenis, però la moneda ha caigut del costat del manacorí, que aspira ara a la seva dotzena final al Godó: fins ara, sempre que ha jugat el partit decisiu, s'ha endut la victòria.

L'altra semifinal enfrontarà Kei Nishikori i Daniil Medvedev, quart i setè cap de sèrie del torneig. En el cas de Nishikori, vencedor en dues ocasions del Godó, s'ha imposat a Roberto Carballés (6-4 i 7-5). Mentre que Medvedev ho ha tingut una mica més fàcil contra el xilè Nicolas Jarry (6-3 i 6-4).

stats