TENIS
Esports 25/01/2017

Rafa Nadal supera Raonic i es classifica per a les semifinals de l'Open d'Austràlia

El balear es jugarà contra Dimitrov la final del primer Grand Slam de la temporada

A.l.
1 min
Rafa Nadal a l'Open d'Austràlia

BarcelonaRafa Nadal torna a ser entre els millors. El tenista balear ha superat el número 3 del món, Milos Raonic, en tres sets (6-4, 7-6 i 6-4) i es jugarà el bitllet per a la final de l'Open d'Austràlia contra el búlgar Grigor Dimitrov. Nadal ha pogut contenir el servei del jugador canadenc, un dels millors especialistes d'aquest cop, i l'ha guanyat en 2 hores i 44 minuts de joc.

El punt clau del partit sobre la pista del Rod Laver Arena de Melbourne ha estat el desenllaç del segon set. Al 'tie break' Raonic s'ha situat amb 2 pilotes de set (4-6), però l'esquerra del tenista mallorquí ha resistit i Nadal ha acabat remuntant. En total, en aquest parcial el bombarder canadenc ha tingut 6 pilotes per endur-se el set, però les ha desaprofitat. Raonic ha acabat el partit amb 14 serveis directes, però només ha guanyat el 68% dels punts amb el primer servei, mentre que Nadal ha elevat l'estadística fins al 83%.

La penúltima prova per al balear serà Dimitrov, que ha superat el francès Goffin unes hores abans. A l'altra semifinal Roger Federer s'ho jugarà tot amb el seu compatriota Stan Wawrinka.

stats