DAKAR 2015
Esports 04/01/2015

Nani Roma, amb problemes de motor, acaba la primera etapa a 6 hores i 26 minuts del líder

El pilot de Folgueroles s'ha aturat al quilòmetre 10 de l'especial amb problemes mecànics i ha hagut de ser remolcat. El guanyador de l'etapa ha estat Nasser al-Attiyah

Nuria García
1 min
Nani Roma, aturat al quilòmetre 10 de la primera especial del Dakar / DAVID FERNÁNDEZ / EFE

BarcelonaNani Roma no ha començat amb bon peu el Dakar 2015. El pilot de Folgueroles ha patit problemes mecànics en el quilòmetre 10 de l'especial d'aquest diumenge i s'ha quedat aturat. El català i el seu copilot han intentat arreglar els problemes, però finalment han hagut d'esperar durant tres hores el camió d'assistència, que ha remolcat el Mini fins al final de l'especial.

En total, Roma ha necessitat 7 hores, 38 minuts i 57 segons per completar l'etapa, 6 hores i 26 minuts més que el guanyador. Ara, Roma ha d'arribar fins all bivac, on els seus mecànics intentaran arreglar el Mini per tal que pugui prendre la sortida de la segona etapa.

El vencedor de la primera etapa del Dakar ha estat el qatarí Nasser al-Attiyah, que ha completat l'especial en 1 hora, 12 minuts i 50 segons. Segon ha acabat Orlando Terranova (a 22 segons d'Al-Attiyah) i tercer, Robby Gordon, que ha completat l'especial en 1 hora, 13 minuts i 54 segons.

stats