NBA
Esports 15/05/2013

Els Spurs i els Pacers, a un sol triomf d'arribar a les finals de Conferència

L'equip d'Indiana domina per 3-1 el seu duel amb els Knicks i els Spurs han superat en el cinquè partit els Warriors

Efe
2 min
Boris Diaw, dels Spurs, entra a cistella

BarcelonaEl base francès Tony Parker s'ha convertit en el líder dels San Antonio Spurs en el triomf per 109-91 davant els Golden State Warriors en el cinquè partit de les semifinals de la Conferència Oest, semifinals que dominen per 3-2 al millor de set partits els Spurs.

El sisè partit es jugarà dijous al ORACLE Arena, d'Oakland, on els Spurs buscaran aconseguir el pas a les finals de la Conferència Oest per segona temporada consecutiva, mentre que els Warriors voldran forçar el setè partit, que es disputaria en l'AT & T Center , de San Antonio, diumenge que ve.

Parker ha aportar un doble-doble de 25 punts i 10 assistències, liderant una llista de cinc jugadors dels Spurs amb números de dos dígits, inclòs l'escorta argentí Manu Ginóbili. L'argentí li va guanyar el duel a a Stephen Curry. Tim Duncan també va passat dels 15 punts. Duncan, de 37 anys, el jugador més veterà que hi ha actualment a la competició de la NBA, va arribar als 143 partits en els quals ha aconseguit xifres dobles i va empatar en el segon lloc de la llista de tots els temps amb el llegendari Wilt Chamberlain . El veterà jugador està a 14 partits d'empatar la millor marca que posseeix Magic Johnson, que va aconseguir 157 partits.

Els Knicks, contra les cordes

El base George Hill ha liderat l'atac i la defensa dels Pacers, que han derrotat per 93-82 els Knicks de Nova York en el quart partit de les semifinals de la Conferència Est que dominen per 3-1 al millor de set. El cinquè partit de la sèrie es jugarà dijous al Madison Square Garden de Nova York, on als Knicks només els val el triomf si no volen quedar eliminats, i els Pacers podrien assegurar el pas a les finals per primera vegada des de la temporada de 2004.

Hill ha aportat 26 punts a l'anotar 9 de 14 tirs de camp, inclosos 2 de 6 triples. Al costat de Hill, l'aler Paul George ha jugat 45 minuts en què ha aportat un doble-doble de 18 punts i 14 rebots, inclosos 11 que van ser defensius. George ha anotat 6 de 19 tirs de camp.

L'aler estrella dels Knicks, Carmelo Anthony ha sumat 24 punts (9-23, 2-6, 4-5) i nou rebots.

stats