BARÇA
Esports 17/06/2019

Josep Vives: "Ja abans de Liverpool es treballava per millorar la plantilla"

El portaveu del Barça guarda silenci sobre Neymar i Griezmann

Ara
2 min
Josep Vives, portaveu del Barça

BarcelonaEl portaveu del Barça Josep Vives ha explicat els acords de l'última junta directiva en una roda de premsa en què li han fet moltes preguntes sobre el mercat de fitxatges. "Normalment no es parla mai del mercat de fitxatges", ha dit Vives quan li han preguntat per Neymar. "Ignorem què vol fer el PSG amb Neymar, però no farem cap comentari per respecte". Sobre Griezmann, Vives ha afirmat: "ens consten les declaracions de Gil Marín dient que Griezmann jugarà al Barça. Nosaltres només parlem d’operacions tancades, ens faríem mal si es parlés de negociacions".

Sobre l'actual moment de les negociacions, Vives ha dit: "Si algú pensa que després de Liverpool no s'ha fet res, falla. Ja abans de Liverpool es treballava per millorar la plantilla, tothom està tranquil dins del club, s'està fent molta feina". Vives ha recordat que "les últimes vuit temporades sempre s'ha tancat l'exercici amb beneficis". "Aquesta és una junta seriosa, que s'ha guanyat el respecte. Cal potenciar la plantilla i caldrà fitxar, però fitxar no és incompatible amb ser seriós per no comprometre el futur econòmic de l'entitat".

A l'hora de parlar del patrocinador que posarà nom a l'Espai Barça, Vives ha explicat que "no es tracta de tancar un contracte abans de certa data, es tracta de tancar el millor contracte del món i, per tant, es treballa amb serenor per trobar-lo".

L'estadi Johan Cruyff

La junta ha pres decisions com un estudi que ha realitzat durant 18 mesos sobre el comportament a les xarxes socials i l’àmbit digital fora dels canals oficials del club. "Es vol promocionar les bones pràctiques a les xarxes i reflexionar", ha dit Vives. A més, el club ja prepara els 40 anys de La Masia amb diferents actes, com la "inauguració del passeig de les estrelles de La Masia, un documental o un llibre".

Vives ha explicat que el Mini podria ser enderrocat uns mesos després de la inauguració de l'estadi Johan Cruyff a l'agost. "El projecte Espai Barça ja no s'atura. El camí està marcat, es tinguin patrocinadors o no. Aquest projecte ja no s'aturarà", ha sentenciat. De fet, Vives ha explicat que els pròxims dies es veuran grues al Camp Nou per començar a fer obres.

stats