Esports 25/09/2015

La consultoria de Neymar defensa el jugador i demana "corregir la injusta acusació d'evasió fiscal"

Ara
1 min
Neymar, en roda de premsa / GETTY IMAGES

BarcelonaLa consultoria del Neymar ha emès un comunicat després de publicar-se que un tribunal brasiler ha embargat béns valorats en uns 42 milions d'euros a Neymar per assegurar el pagament dels impostos que li demana el fisc pel seu fitxatge pel Barça. La Hisenda brasilera demana a Neymar el pagament de prop de 63,6 milions de reals (14 milions d'euros) en concepte d'impostos no declarats entre els exercicis fiscals del 2011 i el 2013.

El comunicat afirma que "cal corregir la injusta acusació d'evasió fiscal. Evasió o no declarar alguna cosa significa amagar de manera fraudulenta en benefici propi contra el compliment de la llei El jugador no és soci de cap de les empreses i per tant no pot declarar sobre alguna cosa que no és seva. (...) Mantenim tots els drets d'imatge tributats al Brasil des de fa 9 anys. Sempre hem mantingut les activitats empresarials en aquest país fins i tot després de la marxa del jugador a Espanya”.

El comunicat afegeix que “l'acusació fiscal ha desconsiderat tots els impostos pagats regularment per les empreses al llarg de 2011 i 2013. Les empreses però, van pagar més del que s'exigeix. El fonament principal de defensa és molt clar, repudiar l'equivocada afirmació que els valors derivats de cessió i drets d'imatge del jugador no poden ser rebuts per la persona jurídica” afegint que “no mantenim empreses i comptes bancaris en Paradisos Fiscals. Tot el nostre patrimoni, fins i tot el nostre major actiu (imatge de Neymar) està al Brasil”

stats