HOQUEI PATINS
Esports 07/04/2013

El Noia venç el Reus en un partit elèctric (6-5)

En la lluita per la salvació l'Alcoi fa un pas enrere en caure golejat a casa amb el Voltregà, mentre el Calafell segueix amb vida en guanyar a Lleida

Jordi Graell

BarcelonaEl Noia Freixenet ha derrotat el Reus Deportiu en un partit elèctric per 6-5 i d'aquesta manera els sadurninencs es col·loquen a un punt de les posicions d'accés a la Lliga Europea. En un matx ajornat aquest dissabte a causa de la humitat de la pista, el Noia ha sortit molt endollat i en només deu minuts ja guanyava per 3-0 gràcies als gols de Feixas, Mitjans i Del Amor. Els reusencs, però, no només no han llançat la tovallola, sinó que han protagonitzat una remuntada espectacular i fins i tot a manca de cinc minut pel final el marcador assenyalava un 3-5 a favor dels roig-i-negres. Tot i això, el Noia encara no havia dit l'última paraula i gràcies a dos gols més d'Eloi Mitjans i un de Pau Bargalló han acabat deixant els tres punts a Sant Sadurní.

Pel que fa a la lluita per la permanència a l'OK Lliga, l'Enrile PAS Alcoi ha desaprofitat una gran oportunitat per retallar distàncies amb els seus rivals després de caure golejat a casa per 1-6 amb el Voltregà, que gràcies a aquesta victòria acabarà la jornada en posició d'accés a la Copa de la CERS. En canvi, el gran beneficiat de la jornada de la zona baixa de la classificació és el Calafell Tot l'Any. Mitjançant un golàs de Ferran Rosa a manca de tres minuts i mig pel final, el conjunt baixpenedesenc ha aconseguit una victòria important a la pista de l'ICG Software Lleida per 4-5 i d'aquesta manera els calafellencs es col·loquen a un punt de la salvació, que ara marca amb dinou punts el Fergo Aisa Sant Feliu, proper rival del Calafell.