HOQUEI PATINS
Esports 31/01/2015

El Voltregà es converteix en el primer equip que tomba el Barça d'hoquei patins aquesta temporada (1-0)

Un gol de falta directa de Dani Rodríguez als últims instants i les aturades de Roger Torelló fan que els blaugranes passin a compartir lideratge amb el Liceo, que s'ha imposat per 2-4 a Calafell

Jordi Graell
1 min

BarcelonaLa dinovena jornada de l'OK Lliga ha servit perquè el Barça d'hoquei patins conegués la primera derrota de la temporada a la pista del Voltregà per 1-0. Un solitari gol de falta directa de Dani Rodríguez a un minut pel final ha estat suficient per a un conjunt osonenc que acumula onze jornades sense perdre i que ha enviat fins a tres pilotes al pal i ha desaprofitat un penal i una directa, mentre que els de Ricard Muñoz han vist com una vegada i una altra Roger Torelló salvava tot el perill que li arribava i també han topat dues vegades amb els pals, a banda d'errar un penal i una directa. A més, amb la derrota els blaugranes veuen com el Liceo els atrapa al capdamunt de la classificació, ja que els gallecs s'han imposat per 2-4 a la pista del Cafè Crem Calafell Tot l'Any, tot i que el Barça conserven el liderat per millor 'goal-average' general.

Més contundent ha estat la golejada del Vilafranca Capital del Vi, que ha apallissat per 6-1 el Reus Deportiu amb Jordi Galán com a jugador més destacat amb un 'hat trick'. També s'han imposat a casa i pel mateix marcador de 3-2 el Moritz Vendrell, que ha superat el Vic, i el MIS Ibèrica Mataró, que amb dos gols in extremis de Marçal Oliana i Aniol Mangas es situa a només sis punts de la salvació. L'única victòria visitant s'ha produït a Tordera, on l'Enrile PAS Alcoi ha guanyat per 3-5. Aquest diumenge es completarà la jornada amb el Hockey Global Cerceda-ICG Software Lleida.

stats