MOTOCICLISME - MOTO3
Esports 27/06/2015

Oliveira s'imposa a Assen després d'un final ajustadíssim a Moto3

El pilot portuguès aconsegueix el segon triomf de la temporada. Pugen amb ell al podi Quartararo i Kent, i Jorge Navarro acaba quart

Nuria García
1 min
Miguel Oliveira, pilot de Moto3, a Assen / RED BULL KTM AJO MOTORSPORT

BarcelonaLes curses de Moto3 són sempre impredictibles. Mai saps què passarà i tot es decideix sobre la línia de meta. Navarro, Kent, Oliveira i Quartararo han estat lluitant pel triomf fins a l'últim revolt i al final el guanyador ha estat Miguel Oliveira, que ha avançat els seus rivals en l'última volta.

Jorge Navarro, que va mica en mica evolucionant, ja encapçalat la cursa durant diverses voltes. El valencià, però, s'ha vist superat per Quartararo i Oliveira en la frenada de final de recta de l'última volta i no s'ha pogut refer. Fabio Quartararo ha passat a encapçalar la cursa, però en un final ajustadíssim, Oliveira l'ha superat.

Així, al final, Oliveira ha aconseguit el segon triomf de la temporada i amb ell han pujat al podi Quartararo i Kent, que manté el lideratge de la general. Jorge Navarro, al final, s'ha quedat a les portes del podi i ha estat quart, el que és la seva millor classificació des que va arribar al Mundial.

L'anècdota de la cursa l'ha protagonitzat Niklas Ajo, que ha creuat la línia de meta de genolls, com es pot veure en aquest vídeo. El pilot ha tingut problemes en l'últim revolt i ha salvat la caiguda, tot i que no ha pogut recuperar la posició sobre la moto. Així, Ajo ha acabat la cursa agafat a la moto i de genolls en la 17a posició. Quan la moto s'ha aturat, Ajo ha pogut tornar a pujar-hi i fer la volta d'honor.

Niklas Ajo acaba la cursa de Moto3 a Assen de genolls / MOTOGP
stats