HOQUEI PATINS FEMENÍ
Esports 16/03/2019

Palau-Voltregà, final catalana a la 'final four' de la Copa d’Europa

El conjunt osonenc no ha donat opcions a l’Iserlohn alemany del català Quim Puigvert (1-9)

Adrià Corominas
2 min
La plantilla del CP Voltregà Stern Motor

ManlleuLes campiones de la Copa d’Europa del 2019 d’hoquei patins seran catalanes. El Voltregà ha superat l’Iserlohn alemany amb contundència (1-9) en la segona semifinal de la final a quatre de Manlleu. Assoleix així la plaça vacant que quedava per a la gran final d’aquest diumenge (13 h, Esport3). Les noies dirigides per Jefa Rovira es veuran les cares amb les líders de l’Hoquei Lliga, el Palau de Plegamans, que també ha fet els deures a la primera semifinal apartant del títol continental el Manlleu, les amfitriones de la final a quatre, a la tanda de penals (1-2). El partit (1-1) i la pròrroga (2-2) s'havien acabat amb empat.

Les osonenques han sortit molt endollades, sense cap intenció de donar marge a la sorpresa de les alemanyes, que es presentaven a la cita europea amb moltes coses a guanyar i ben poques a perdre. La pressió era per a les de Voltregà i, conscients d’això, han marcat un bon ritme de partit des del primer minut, imposant la seva experiència en duels d’aquesta transcendència i deixant sentenciada l’eliminatòria a la mitja part (0-6).

La segona part ha sigut un mer tràmit per a les de Voltregà, que han ampliat la diferència fins a l’1 a 9 final. A Voltregà continua viu el somni de convertir-se en l’equip d’hoquei patins femení amb més Copes d’Europa de la història. Actualment comparteix la primera posició amb el Gijón, amb cinc títols continentals per a cada equip, que no s’ha classificat per a aquesta fase final. Aquest diumenge, tindran una prova de foc contra un Palau que anhela la seva primera Copa d’Europa i que té la confiança pels núvols després d’haver-se sobreposat a les amfitriones i d’arribar a Manlleu havent perdut només dos partits en tota la Lliga.

stats