BARÇA
Esports 14/09/2015

Oxigen per a les seccions del Barça: Lassa Tyres es presenta com a patrocinador global

El nou 'partner' aportarà 5 milions fixes i dos variables

A.l.
2 min
Barça i Lassa Tyres / FCBARCELONA

BarcelonaEl Barça ha presentat l'acord amb Lassa Tyres, l'empresa turca que patrocinarà fins al 2019 les quatre seccions professionals. El president Josep Maria Bartomeu ha expliclat que les seccions són "deficitàries", i aquests acords ajuden a evitar-ho. Lassa i Barça van signar la seva relació al mes de juny, i tal com va explicar l'ARA, representarà 5 milions (més 2 en variables) per a cada temporada. Bartomeu ha admès també que estan en converses amb altres marques per aportar una alternativa a Qatar en la propera Assemblea, del dia 24 o 25 d'octubre. Bartomeu ha negat la vinculació d'aquest acord amb el fitxatge d'Arda Turan: "Fitxem jugadors per criteris tècnics".

El vicepresident Manel Arroyo ha estat l'encarregat d'assenyalar que es tracta d'un acord per globalitzar la marca Barça, aprofitant la importància de Lassa Tyres en el mercat turc i en més de 50 països on hi té presència.

A l'acte hi han assistit els entrenadors (Xavi Pascual -bàsquet-, Xavi Pascual -handbol-, Ricard Muñoz -hoquei- i Marc Carmona -futbol sala-) i capitans de les seccions (Aitor Egurrola, Víctor Tomàs, Joan Carles Navarro i Paco Sedano).

Bartomeu ha qualificat "d'injust" i "exagerat" el tema FIFA, i ha admès que estan esperant que canviïn els dirigents del màxim organisme del futbol mundial per "refer ponts". "El Barça ha donat solucions a cada cas", ha afegit el president sobre el cas de Patrice Sousia, que ha hagut de deixar la Masia pel canvi de criteri de la FIFA.

"Clar que ens preocupa tot, però no farem pública la nostra preocupació", ha dit sobre els arbitratges que està patint l'equip aquest inici de temporada.

"La vida amb Leo Messi és més bonica, es veu d'un altre color", ha afegit Bartomeu sobre l'actuació de l'argentí al Vicente Calderon.

stats