CURSES DE MUNTANYA
Esports 28/04/2019

Pau Capell guanya la Ultratrail Cerro Rojo fent rècord de la prova

El corredor finalitza la cursa de muntanya més dura de Mèxic en 8 hores, 10 minuts i 30 segons

Ara
1 min
Pau Capell, creuant la línia d'arribada de la Ultratrail Cerro Rojo

BarcelonaSegueix amb pas ferm el seu periple en terres del continent americà. Si fa quinze dies Pau Capell creuava la línia d'arribada en primera posició de les 100 milles de la Patagonia Run, aquest cap de setmana ha repetit posició en la que està considerada la cursa de muntanya més dura de Mèxic, la Ultratrail Cerro Rojo. Amb 87 km, 5.000 de desnivell positiu i 10.200 de desnivell acumulat, el corredor de The North Face segueix sumant quilòmetres a les cames i ja encara altres objectius. A la Ultratrail Cerro Rojo, Pau Capell ha tingut moments en què les llargues i pronunciades pujades l'han obligat a donar el millor de si mateix, de manera que aconseguir la primera posició encara és més destacable.

Només acabar la cursa Pau Capell l'analitzava: "Estic molt content d'haver guanyat la Ultra de Mèxic amb més dificultat, amb pujades molt verticals que la fan encara més difícil. He pogut fer rècord de la cursa amb un temps de 8 hores, 10 minuts i 30 segons". Capell afegia: "Guanyar aquí em fa feliç". El corredor de The North Face acabava dient: "Vull donar les gràcies a tots els que m'estan seguint, al meu equip i sobretot a tots els patrocinadors que fan possible que pugui seguir gaudint del que faig".

Pau Capell continua el seu periple pel món. El seu pròxim compromís serà el 4 de maig a la Yading Skyrun, a la Xina. Cursa de 32 km, puntuable per al circuit Skyrun amb la peculiaritat que es disputa a 4.500 metres d'alçada. Després de la cursa asiàtica, Pau Capell tornarà a Europa per competir a l'Otso UT Menorca Camí de Cavalls el 17 de maig.

stats