Futbol Català
Esports 14/10/2011

L'entrenador de l'Europa carrega durament contra la disputa de jornades entre setmana a l'inici de la lliga

El tècnic creu que qui hagi dissenyat el calendari "no ha jugat mai a futbol"

àngel Garreta
1 min
El tècnic escapulat en un partit d'aquesta temporada

BarcelonaAlgunes veus a Tercera Divisió es queixen de l'acumulació de partits en els primers dos mesos de competició. Entre elles les del tècnic de l'Europa, Pedro Dólera. "Jo ja ho he dit mil vegades que això no té sentit. Qui ha fet el calendari no ha jugat mai a futbol a la seva vida. A veure com sortim els diferents equips de l'acumulació de lesions que patim. No només és el meu equip, sinó també la resta. Estem acumulant massa partits a l'inici i a més en una època de l'any que fa sempre molta calor en començar la lliga" afirma l'entrenador europeista.

Pel preparador gracienc "és molt agosarat ficar dues de les tres jornades intersetmanals tan aviat. Es podrien deixar per més endavant, amb una temperatura més baixa i amb un ritme de cames i esforç dels equips més consolidats. Cal recordar, per si els que fan els calendaris no ho recorden, que menys l'Espanyol B i la Pobla de Mafumet a Tercera som una lliga amateur i la nostra preparació física no és la d'un equip professional. A aquestes alçades no podem estar per jugar com si fos la Champions".

Dólera creu que "els clubs no pintem res en aquestes decisions. Ni els clubs ni els jugadors volen jugar aquests partits entre setmana tan aviat i menys si dos dels tres partits que hi ha marcats al calendari són en dies laborales. Cal recordar que la gent també treballa fora del futbol. Necessitem millors dates i que siguin més endavant". Fa gairebé un mes, en la jornada del dimecres 21 de setembre, l'entrenador escapulat ja va argumentar aquests mateixos motius en roda de premsa posterior al duel del seu equip a Castelldefels.

stats