Futbol Català
Esports 12/03/2012

L'entrenador de l'Europa afirma haver meditat seriosament la possibilitat de marxar del club

El tècnic escapulat admet que de no guanyar davant la Gramenet "alguna cosa havia de provocar el desbloqueig de l'equip, i potser havia d'anar-me jo"

àngel Garreta
1 min
Dólera en el partit de diumenge a Gràcia

BarcelonaEn roda de premsa posterior al partit entre l'Europa i la Gramenet (1-0), el tècnic escapulat, Pedro Dólera, va afirmar davant els mitjans que un resultat negatiu li hauria fet plantejar la seva continuïtat a la banqueta del club gracienc. Responent una pregunta sobre el seu vestir elegant en el partit de diumenge al matí, Dólera va afirmar haver anat al camp "com el primer dia que vaig arribar, per si ara tocava era marxar". Segons l'entrenador "haig de ser conseqüent i tot i que el treball del grup és bo, si davant la Gramenet s'hagués perdut, per decència professional i per donar-li aire al club, que l'estimo molt, potser hauria d'haver marxat".

L'entrenador europeista no dubta que "els jugadors estan amb mort amb mi i jo amb ells, però de vegades no és un problema ni d'ells ni meu, sinó de bloqueig de la situació. Arriba un punt que mai saps si marxaràs, vindrà algú altre sigui qui sigui i només amb quatre paraules concretes farà canviar el xip de cop i volta. Això podria haver arribat a passar i m'hauria plantejat molt seriosament seguir al càrrec si una setmana més haguessim punxat".

Dólera va recordar que "tinc un any més de contracte aquí i em trobo molt bé a l'Europa" però que "sóc una persona honesta que no vol ser cap molèstia per ningú i si el problema era jo, m'havia de plantejar deixar-ho". L'entrenador va finalitzar la seva intervenció esperant que "ara el camí sigui diferent i poguem partir de zero amb aquest resultat i acabar tranquils la temporada".

stats