FÓRMULA 1
Esports 31/01/2011

De la Rosa: "Veig difícil anar a McLaren, però hi ha d'altres alternatives"

El pilot Pedro Martínez de la Rosa ha declarat que té "esperances" de ser enguany a la F1, tot i que reconeix que serà "complicat" aconseguir una plaça de pilot titular.

Redacció
1 min
El pilot català Pedro Martínez de la Rosa està provant els pneumàtics Pirelli al circuit de Yas Marina, a Abu Dhabi.

OscaEl pilot Pedro Martínez de la Rosa ha declarat que té "esperances" d'aconseguir un lloc de pilot de Fórmula 1 per aquesta temporada, tot i que ha reconegut que "serà molt complicat" aconseguir una plaça de pilot titular.

Respecte al possible interès de l'escuderia McLaren en incorporar-lo de nou com a pilot reserva, De la Rosa ha afirmat que ho veu com una possibilitat llunyana: "Veig difícil anar a McLaren, però hi ha d'altres alternatives".

"Avui és un dia de telèfon mòbil, perquè vull saber què faré aquest any, tot i que cal esperar una mica", ha assegurat el pilot català, que en l'actualitat és pilot de proves de la marca italiana de pneumàtics Pirelli, subministradora del Mundial a partir d'enguany. De la Rosa ha visitat, acompanyat pel conseller d'Indústria, Comerç i Turisme d'Aragí, Arturo Aliaga, les instal·lacions de la Fundació Hidrogen i la seva infraestructura de producció d'hidrogen a partit d'energies renovables.

El pilot ha provat un kart d'hidrogen desenvolupat per a competir a la Fórmula Zero, un projecte de motorització elèctrica realitzat per la Fundació. Després de provar-lo, De la Rosa l'ha qualificat de "rapidíssim" i ha afirmat que el seu ús serà comú per als pilots de les properes generacions.

stats