REIAL MADRID
Esports 11/05/2013

Pepe considera que ha sigut traït per José Mourinho

Segons un article de Diego Torres a 'El País', Mourinho li va dir que fes tot el que ell li demanava a canvi de ser protegit

Ara
1 min

BarcelonaSegons el periodista d''El País' Diego Torres, el portuguès Pepe creu que Mourinho l'ha traït, ja que el 2010 li va prometre protecció total a canvi de "fer tot el que Mourinho demanés". Segons aquest article, Mourinho va advertir que algunes ordres serien "posar la cama fort per intimidar els rivals. Fer por". Ara, quan Pepe es va operar aquesta temporada, va veure que Varane li havia pispat el lloc.

Segons Torres, Pepe va sentir que Mourinho el criticava quan després del triomf a Old Trafford va afirmar que el defensa havia posat en perill la classificació en perdre algunes pilotes. Després el tècnic va criticar els jugadors titulars a Dortmund per no "fer faltes a Lewandowski" i Pepe va ser suplent durant el matx de tornada. Així, segons alguns companys d'equip, Pepe va valorar de sobte la tasca de Sergio Ramos i Iker Casillas, que han intentat parlar amb Mourinho per evitar que amb la seva forma de treballar provoqui divorcis interns. Aquesta seria la raó per la qual Pepe va defensar Casillas públicament.

stats