NATACIÓ
Esports 17/05/2014

Michael Phelps guanya per primer cop una prova des que va anunciar la seva retirada

S'ha imposat als 100 papallona en una prova sense el seu rival i amic Ryan Lochte

Efe
1 min
Ryan Lochte i Michael Phelps

BarcelonaEl nedador nord-americà Michael Phelps, l'esportista amb més medalles olímpiques de tota la història, ha fet un pas més en les seves intencions de tornar a la competició activa i poder ser als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016 després de guanyar a Charlotte la prova dels 100 metres papallona.

La presència de Phelps en la competició Arena Grand Prix, de Charlotte, ha estat la segona prova on participa des que va anunciar la seva retirada després dels Jocs Olímpics de Londres 2012.

Ajudat per l'absència del seu gran rival i amic Ryan Lochte, que va guanyar a Mesa (Arizona) l'abril passat, Phelps ha guanyat la prova. Lochte pateix una lesió al genoll esquerre i necessita descansar. Phelps s'ha imposat després de tenir una jornada dura en les preliminars matinals en què també ha nedat els 200 metres lliures. Phelps ha marcat un temps de 52.13 segons, gairebé mig cos d'avantatge sobre el segon classificat, Pavel Sankovich, representant olímpic de Bielorússia el 2012.

Les properes cites de Phelps i Lochte seran el proper mes d'agost quan es disputin el campionat nacional al Sud de Califòrnia i els campionats Pan Pacific, a Austràlia on es determinarà l'equip per al Mundial de Rússia el 2015.

stats