BARÇA
Esports 29/03/2017

Piqué: "No m'agrada veure algunes autoritats al costat de Florentino a la llotja del Bernabéu"

Cardoner defensa el central i el Madrid l'ataca i estudia com reaccionar

Ara
2 min
Piqué: "No m'agrada veure algunes autoritats al costat de Florentino a la llotja del Bernabéu"

BarcelonaGerard Piqué ha parlat a la zona mixta posterior al triomf d'Espanya sobre França, i ha criticat el Reial Madrid. "No m'agraden els seus valors", ha dit, i ha afegit que "el que no m'agrada del Madrid és la seva llotja, les personalitats que hi veus, la gent que va imputar casualment Messi i Neymar, al costat de Florentino... però després no passa res amb Cristiano. Sempre ha estat així, en aquest Estat".

Piqué també ha criticat els àrbitres en afirmar que "no passa res per dir que alguns no tenen prou nivell. A mi molts em diuen el mateix i no els multo".

Quan li han preguntat per si l'àrbitre va ser clau en el triomf del Barça per 6-1 sobre el PSG, Piqué ha dit: "¿Em vols discutir la remuntada però no dius res de quan el Madrid va guanyar la Champions amb un gol en fora de joc?".

Sergio Ramos li ha contestat: "Ell no canviarà la nostra història, ni els nostres títols. És així, però hauria de callar, ells tenen coses per amagar", ha dit en referència al Barça.

"No canviarà la nostra història ni ens prendrà els títols ni farà tornar el temps enrere. A Piqué li queda millor el blanc i no sap com dir-ho", ha afegit.

Segons el 'Marca', el departament jurídic del Reial Madrid estudia les paraules de Piqué. I el Barça també ha dit la seva. Jordi Cardoner, durant l'acte de presentació dels actes dels 25 anys de la Champions de Wembley, ha explicat que "pel que he pogut llegir i escoltar, Gerard Piqué no ha dit cap mentida i el Barça està sempre al costat de la veritat. La veritat no obre conflictes. Piqué ha expressat una opinió lliure. Estem a favor de la llibertat d'opinió de les persones que formen part del club. I ho ha dit sense faltar a ningú. Ha parla amb claredat, i de vegades la claredat pot ofendre".

També ha parlat el president de la LFP, Javier Tebas, qui ha dit que "no crec les seves declaracions generin violència, però sí crispació". De la seva part, Edmundo Bal Francés, cap del departament penal de l'Advocacia de l'Estat, ha contestat les polèmiques declaracions de Gerard Piqué en una carta a 'El Confidencial', demanant que "mai he estat a la llotja de l'estadi Santiago Bernabéu, a més que l'Advocacia de l'Estat mai ha acusat Neymar de res. Les idees de qui, al meu entendre, és un magnífic jugador de futbol tant en el Futbol Club Barcelona com a la selecció espanyola, pateixen això que usualment anomenem parlar d'oïda i adorna molt oportunament una altra sèrie de manifestacions sobre els àrbitres i altres presumptes conjures contra el Barça, en què no he d'entrar. Però falta per complet a la realitat", afirma. Bal Francés ha afegit que ell és soci de l'Atlètic de Madrid.

stats