FCF
Esports 14/11/2011

La plataforma Clubs Units denuncia hermetisme federatiu un cop reunida amb Andreu Subies

Els responsables de l'agrupació d'entitats creuen que la negativa al canvi de mutualitat per part de la FCF respon a motius econòmics

àngel Garreta
1 min
Logotip de Clubs Units

BarcelonaEn la recent reunió que van tenir els representants de la plataforma Clubs Units amb el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, res va variar l'escenari de la mutualitat i les seves condicions a aplicar per la totalitat d'entitats futbolístiques del país. "No hi ha cap motiu per no canviar per possible pèrdua de qualitat en l'atenció hospitalària. Els centres de la UFEC i els que que està concertant la FCF són els mateixos, donant-se la circumstància que dins UFEC hi ha fins i tot més quantitat de centres concertats i la nostra proposta, a més, garanteix l'atenció a Ronda Sant Pere", afirma un comunicat oficial de la plataforma.

Segons els responsables d'aquesta agrupació "hem demanat saber quina és la despesa estructural de la Mutualitat, entenent-se com estructural la suma de totes els despeses que origina: salaris, proves mèdiques, lloguers, logística... No hem aconseguit ni una sola dada. Hermetisme i obscurantisme total". La plataforma creu que la negativa al canvi "és per interès econòmic d'uns pocs davant 1.200 clubs de Catalunya". L'entitat seguirà proposant realitzar una assemblea extraordinària on la Federació expliqui de forma específica l'estat de la Mutualitat als clubs.

stats