Esports 02/03/2016

Platini recorre al TAS la sanció imposada per la FIFA

R.r.
1 min
Platini no es va poder presentar a les eleccions de la FIFA en ser sancionat

BarcelonaMichel Platini ha presentat al TAS un recurs contra la sanció imposada per la FIFA per presumpta corrupció, confirmada a Apel·lació encara que reduïda de vuit a sis anys de suspensió per qualsevol activitat lligada al futbol i que l'ha impedit presentar-se a les eleccions de la FIFA celebrades divendre.

Segons ha informat el TAS, el dirigent ha sol·licitat anul·lar les decisions adoptades pel Comitè d'Ètica de la FIFA. Platini va qualificar la sanció d'"insultant, vergonyosa i desproveïda de tot dret". A més, va defensar que les acusacions "no tenen fonaments, són un muntatge, surrealistes de cara als fets".

Platini també va acusar a la Comissió d'Apel·lació d'haver actuat amb una "arrogància insoportable" en la comunicació de la sanció, i es va mostrar ferm a l'hora d'"arribar fins al final" per provar la seva innocència. La sanció, que també involucrava a Joseph Blatter, va arribar a causa d'un pagament d'1,8 milions d'euros al francès el 2011 per unes feines pactades el 1999.

stats