Moto2
Esports 29/09/2012

Un error a l'última volta deixa Pol Espargaró sense la 'pole' a Moto2, que s'adjudica Simone Corsi

El de Granollers s'ha passat de frenada en l'última volta i no ha pogut rebaixar temps, mentre Corsi l'ha superat poc després. Marc Márquez sortirà setè a Alcanyís

Efe
1 min
Simone Corsi ha fet la 'pole' a Moto2

BarcelonaL'italià Simone Corsi (FTR) li ha pres el millor temps dels entrenaments oficials per al Gran Premi d'Aragó de Moto2 literalment sobre la bandera de quadres al català Pol Espargaró (Kalex) en el circuit Motorland Aragó d'Alcanyís (Terol).

Espargaró, que havia marcat en la seva penúltima volta el millor temps de la categoria, s'ha colat al següent gir i s'ha sortit de la traçada, de manera que s'ha quedat sense opcions de rebaixar el temps i consolidar-se a la primera posició. Aquest error no l'ha desaprofitat l'italià Simone Corsi, que ha arribat amb parcials de volta ràpida.

Amb 191 mil·lèsimes de segon d'avantatge, Simone Corse s'ha adjudicat la 'pole', mentre Espargaró s'ha hagut de conformar amb el segon millor temps. El també italià Andrea Iannone (Speed Up) ocuparà el tercer i últim lloc de la primera línia de sortida.

En el tram inicial dels entrenaments el líder del mundial en la categoria, Marc Márquez (Suter) semblava tenir tots els números per fer-se amb el millor temps, però quan va arribar el moment de prémer l'accelerador amb força, després canviar per última vegada els pneumàtics, el de Cervera no s'ha trobat còmode i ha acabat caient fins a la setena posició.

De fet, ha estat a punt d'anar pel terra en l'últim intent de volta ràpida. Quan entrava a la línia de meta ha trepitjat l'herba artificial i la seva moto ha començat a donar batzegades d'un costat a un altre. Si bé ha pogut controlar la moto i no caure, el líder del mundial s'ha quedat sense opcions de millorar temps.

stats