Esports 23/06/2019

El Prat supera el Portugalete i es queda a un pas de l'ascens a Segona B (2-1)

L'equip 'pota blava' pujarà si empata al País Basc en el partit de tornada

Els jugadors del Prat, durant un partit aquesta temporada

El Prat de LlobregatEl Prat ha derrotat el Portugalete per 2-1 en el partit d'anada de l'última eliminatòria d'ascens a Segona B. Si el cap de setmana vinent l'equip del Baix Llobregat defensa aquest resultat en terres basques, tornarà a la categoria de bronze.

El Portugalete, campió del grup basc de Tercera, havia perdut l'eliminatòria de campions contra el Llagostera, i tornava a Catalunya buscant l'ascens que havien vist esfumar-se de les seves mans fa unes setmanes. Però el Prat ha sigut superior i ha tornat a demostrar el seu nivell competitiu, tal com havien fet contra el Ceuta i el Tamaraceiete.

Als 23 minuts Héctor ha fet el primer gol local, però en el primer atac visitant, Arbeloa ha empatat als 34 minuts aprofitant una centrada lateral. La resposta de l'equip de Pedro Dólera ha sigut ràpida, amb una centrada que ha rematat de cap Pedro Bravo.

A la segona part el Prat ha buscat el tercer gol sense sort, contra un Portugalete que ha defensat un 2-1 que els permet somiar amb l'ascens si guanyen el partit de tornada per 1-0.