PREMIER LEAGUE
Esports 17/04/2016

Un penal al minut 94 que pot valer una Premier: el Leicester sobreviu amb polèmica contra el West Ham (2-2)

El líder, que té 8 punts sobre el Tottenham, es queda sense Vardy, expulsat

A.l.
L'acció del penal de Carroll a Schlupp

BarcelonaEl Leicester ha patit una sotragada important aquest diumenge contra el West Ham (2-2). Un empat amb polèmica que el situa amb 8 punts d'avantatge sobre el Tottenham de Mauricio Pochettino, que visita aquest dilluns l'Stoke City. Si els de Londres guanyen contra el conjunt de Bojan Krkic i Marc Muniesa, la diferència serà de 5 punts amb quatre jornades per acabar la Premier League.

El gran protagonista del partit ha estat Jonathan Moss, l'àrbitre que ha expulsat el davanter local Jamie Vardy i ha xiulat dos penals, un per a cada equip. Després de treure de polleguera els de Claudio Ranieri amb les seves decisions, al minut 94, Moss ha xiulat un penal molt polèmic favorable al Leicester que ha suposat el 2 a 2 definitiu.

Jamie Vardy, protagonista del partit juntament amb Moss, ha obert el marcador al minut 18. Un gol que deixava la Premier molt favorable als locals, que han vist com el West Ham no donava per perdut mai el partit i s'acostava perillosament a la porteria de Kasper Schmeichel. Als 10 minuts de la represa, el partit ha tingut un punt d'inflexió: control orientat de Jaime Vardy per encarar la porteria de l'espanyol Adrián San Miguel i el davanter del Leicester es deixa caure a l'interior de l'àrea quan forceja amb ell Angelo Ogbonna. L'àrbitre no ha dubtat ni un instant, ha mostrat la segona groga al davanter i el conjunt de Ranieri s'ha quedat amb 10. A més, Vardy es perdrà el proper partit del líder, contra el Swansea, novament al King Power Stadium.

Pocs minuts abans d'acabar el partit, Moss ha tornat a ser protagonista i ha xiulat un penal polèmic de Wes Morgan en la sortida d'un córner. Andy Carroll no ha perdonat i ha empatat el partit. El cop havia de ser més dur. Pilota centrada des de la banda dreta i el lateral Aaron Cresswell, des del vèrtex contrari, empalma una volea imparable que supera Schmeichel per l'escaire.

Malgrat que faltaven únicament uns minuts per acabar el partit, encara havien de passar moltes coses sobre la gespa del King Power Stadium. Primer, el Leicester ha reclamat un penal d'Ogbonna, que s'ha penjat sobre Robert Huth, però en aquesta ocasió Moss no ha assenyalat res. Al minut 94, pocs segons abans d'acabar el partit, Moss ha tornat a ser protagonista: lleu empenta de Carroll sobre Schlupp que l'àrbitre considera com a penal. Ulloa ha empatat amb sang freda, tot establint el 2 a 2 definitiu.

La derrota del Leicester arriba l'endemà de l'exhibició del Manchester City a Stamford Bridge. El rival del Reial Madrid a les semifinals de la Champions va golejar 0 a 3 el Chelsea gràcies a un 'hat-trick' del Kun Agüero.