Esports 28/11/2019

Machín: "El grup està necessitat d'aquests moments"

El tècnic destaca la bona actuació d'un Pipa que dona dues assistències

Roger Requena
1 min
Pablo Machín dona indicacions durant el partit contra el Ferencváros

Barcelona"És un grup necessitat d'aquests moments, aconseguir l'empat d'aquesta manera és una pujada d'autoestima, normal que ho celebrem". Pablo Machín ha finalitzat força satisfet el partit que ha empatat l'Espanyol al camp del Ferencváros (2-2). El tècnic ha destacat que el seu equip ha fet "una bona primera part", encara que ha reconegut que la segona ha estat dels hongaresos. "Han estat millor, es notava que necessitaven la victòria".

El tècnic ha deixat clar que, encara que li agradaria "patir el menys possible, no és fàcil sumar punts fora de casa en competicions europees". Machín ha volgut reivindicar el valor d'aquest resultat, encara que ha tornat a recordar que la primera posició del grup no els desconcentra de la preocupant crisi que viuen a la Lliga. "Cal donar valor al fet d'estar classificats primers a falta d'una jornada, però hem de tenir els peus a terra, mantenim la necessitat de guanyar diumenge, sabem la nostra situació a la Lliga". El tècnic també ha enviat un missatge a la plantilla: "M'agradaria que siguem més contundents en totes les accions, no només en defensa, també al mig del camp i a davant".

El preparador sorià ha volgut elogiar l'actuació d'un Pipa que ha passat de l'ostracisme a repartir dues assistències, i això que ha actuat en el carril esquerre, el contrari a la seva posició natural. "Està entrenant molt bé i ho ha aprofitat. Amb aquest partit haurà agafat molta moral. La setmana passada ja pensava en alinear-lo. Quan estàs en una bona dinàmica i entres, ho aprofites, com avui Pipa. Segur que no té tanta confiança amb la dreta com amb l’esquerra, però el segon gol ha estat un excel·lent passe que ha fet".

stats