Judo
Esports 06/12/2014

Laia Talarn disputa el Grand Slam de Tòquio

La catalana torna a trepitjar aquest diumenge el tatami de competició en la segona i última aturada de la seva aventura per Àsia

Ferran Piqué
1 min

BarcelonaContinua la gira asiàtica per Laia Talarn. La catalana torna a trepitjar aquest diumenge el tatami de competició en la segona i última aturada de la seva aventura per terres orientals després d'haver competit la setmana passada a Corea.

La judoka que entrena a l'Eixample, a les Escolàpies Llúria, visita el bressol del judo mundial, el país el sol naixent, per disputar-hi el Grand Slam de Tòquio. Es tracta d’una de les cites de més prestigi del calendari, on un total de 419 judokes arribats de 65 països hi prenen part des d’ahir i fins demà i on hi ha en joc un suculent botí de punts.

Aquest diumenge serà el torn de la barcelonina, que competirà en la categoria de -78 kg. L'esportista del Nucli de Tecnificació de Barcelona Nord s’enfrontarà en primera ronda a la japonesa Akari Ogata, en el que promet ser un intens i difícil encontre.

Laia Talarn, que actualment és la número 27 del rànquing mundial i aspira a participar als Jocs Olímpics, confia fer una bona actuació i sumar punts que l’apropin una mica més al seu somni olímpic. "Arribo en un bon moment de forma, tinc ganes d’acabar bé l’any esgarrapant punts que em facin avançar cap a les places olímpiques", ha declarat.

stats