Esports 11/07/2021

Puado, el "nuvi ideal" de l'Espanyol fins al 2025

L'entitat blanc-i-blava oficialitza la renovació del punta format al planter

2 min
Javi Puado, celebrant un dels tres gols marcats a Las Palmas el curs passat

BarcelonaJavi Puado seguirà a l'Espanyol almenys fins al 2025. L'entitat blanc-i-blava ha oficialitzat la renovació del jove atacant blanc-i-blau, que acabava contracte el 2022, per a les pròximes quatre temporades. Finalitza així un serial que havia començat al mes de gener i que s'havia convertit en prioritari per a l'àrea esportiva de l'Espanyol. "Totes les històries d'amor tenen un final feliç. Ens veiem a l'RCDE Stadium", ha explicat el mateix Puado en un vídeo publicat pel club, que no ha informat de quina clàusula de rescissió tindrà. La presentació de l'acord es farà efectiva un cop el jugador finalitzi la seva participació en els Jocs Olímpics de Tòquio amb la selecció espanyola.

L'atacant, de només 23 anys, ve de firmar 13 gols i vuit assistències en una temporada en què s'ha consolidat com un dels puntals a l'equip de Vicente Moreno. Per la seva projecció, reafirmada durant l'Europeu sub-21, el club espanyolista tenia clar que no podia deixar-lo marxar lliure el curs vinent. L'Espanyol s'ha assegurat la seva continuïtat oferint-li un salari que el situa a la part mitjana alta de la plantilla. Un estatus que ha permès desbloquejar la negociació. Una maniobra que reafirma la voluntat de l'entitat de mantenir els seus principals talents. Seguir a l'Espanyol era la primera opció per al davanter, que havia rebut l'interès d'altres clubs de la Lliga i de l'estranger.

Aquesta operació era la més prioritària d'aquest estiu per a l'Espanyol en aquest mercat de fitxatges, ja que a l'entitat li preocupava la possibilitat que el jove davanter seguís els passos d'altres jugadors formats al planter que van marxar gratis, o gairebé regalats, per triomfar en altres equips. Suposa, a més, una gran notícia per a Vicente Moreno, que aquest mateix curs l'havia elogiat assegurant que Puado seria "el nuvi ideal per a la filla de qualsevol". Amb Puado, el tècnic blanc-i-blau manté un perfil d'atacant dinàmic, vertical, treballador i sacrificat que encara té un gran futur.

Si compleix aquest contracte, Puado complirà una dècada com a jugador de l'Espanyol. L'atacant barceloní va aterrar a l'entitat espanyolista el curs 2014-15 procedent del Cornellà. L'estiu del 2017, Puado va estar a punt de marxar al filial del Reial Madrid, amb qui tenia un acord, però va ser Chen Yansheng qui, en últim terme, va decidir frenar l'operació per retenir el jugador. El mateix Chen que ara, quatre anys després, ha donat el vistiplau per assegurar el seu futur oferint-li una renovació a la seva alçada.

stats