Ciclisme
Esports 16/05/2014

Purito: "Parlar ara del Tour o d'alguna altra carrera és especular gratuïtament"

El ciclista català del Katiuixa va haver d'abandonar al Giro d'Itàlia per culpa d'una caiguda en què es va fracturar tres costelles i un dit

Efe
1 min

BarcelonaEl ciclista català Joaquim 'Purito' Rodríguez, que el dijous va haver d'abandonar el Giro per culpa d'una caiguda en què es va fracturar tres costelles i un dit, ha declarat, sobre la possibilitat d'estar al Tour, que parlar de la prova francesa o "de qualsevol altra carrera és especular gratuïtament".

Sobre la seva participació al Tour, prova que aquest any havia desestimat per escollir el Giro i la Vuelta, assegura que encara no ha pres cap decisió. "No és el moment de pensar en això. Ara només vull desapèixer deu dies, recuperar-me de les fractures i tornar als entrenaments per recuperar el to de competició", ha dit el líder del Katiuixa en declaracions que ha fet públiques el seu gabinet de comunicació.

"No participaré a cap prova si no estic al cent per cent i en condicions. Per tant, parlar ara del Tour o de qualsevol altra carrera és especular gratuïtament", ha afegit. "La sort no m'està acompanyant aquesta temporada, però les caigudes formen part d'aquest esport i cal acceptar-ho. No hi ha més remei que assimilar-ho i mirar endavant per centrar-se en la resta de temporada".

Purito Rodríguez, que ja és al seu domicili, ha conclòs: "M'ha emocionat la quantitat de testimonis i el suport que estic rebent. M'anima molt per seguir endavant i tornar a la carretera amb ganes de tornar-los tot aquest afecte".

stats