CICLISME
Esports 12/06/2014

Purito Rodríguez: "La fita que em marco és la Vuelta, vull guanyar aquesta carrera"

El ciclista català ultima la seva preparació per disputar el Tour de França

Efe
1 min
El ciclista català Purito Rodríguez / KATUSHATEAM.COM

BarcelonaEl ciclista català Joaquim 'Purito' Rodríguez, encara recuperant-se de la seva caiguda al Giro d'Itàlia, ha reconegut que el seu gran objectiu de la temporada, la Vuelta ciclista a Espanya.

"Tenia moltes ganes en aquesta primera part de la temporada, però els meus accidents a l'Amstel Gold Race i al Giro les han arruïnat. Tinc moltes ganes també per disputar el Tour de França, però l'altra fita que em poso és la Vuelta a Espanya i vull guanyar aquesta carrera, però això no vol dir que vagi al Tour de França com a preparació per a la Vuelta", ha comentat Rodríguez.

"Tinc ambicions per a la carrera francesa. La tercera setmana es veu bé, i vull guanyar una o diverses etapes, però sobretot gaudir sobre la bicicleta ja que em sabria greu haver de veure la carrera per televisió. Em va doldre durant el Giro i em doldria al Tour", ha reconegut 'Purito' Rodríguez.

El ciclista del Katiuixa es va haver de retirar del Girop d'Itàlia després d'una caiguda en la que va patir una fractura de costella i del polze, però s'està recuperant segons el previst i podrà disputar el Tour de França.

"La costella encara em fa una mica de mal, però tinc molt menys dolor que al principi i tenim encara tres setmanes més fins al Tour", ha dit.

stats