MOTOCICLISME - MOTO2
Esports 03/05/2015

Rabat, tercer a Jerez després d'un xoc amb Rins en una cursa que guanya Folger

Zarco és segon i és més líder de Moto2. Rins ha atacat en l'últim revolt per acabar segon i ha rodolat per terra

Nuria García
1 min
Jonas Folger ha guanyat la cursa de Moto2 de Jerez / ROMAN RIOS / EFE

BarcelonaJonas Folger ha aconseguit el triomf en el Gran Premi d'Espanya de Moto2. El pilot alemany s'ha situat segon, just darrere Tito Rabat, en la sortida i quan faltaven 17 voltes per al final, s'ha situat primer, una posició que no ha abandonat fins al final. L'alemany ha celebrat el seu segon triomf en la categoria després del de Qatar d'aquest any.

La cursa però ha estat marcada, com la de Moto3, per l'últim revolt, el batejat amb el nom de Jorge Lorenzo. A la categoria petita, Fabio Quartararo ha intentat l'avançament per guanyar la cursa en aquest revolt, però no ha pogut completar la maniobra i s'ha quedat sense pujar al podi. A Moto2, l'intent l'ha protagonitzat Álex Rins. També debutant a la categoria, el pilot barceloní, que rodava tercer, ha tractat d'avançar Rabat per acabar segon i, de retruc, situar-se líder del Mundial de nou. Però no ha tingut fortuna i, quan ho ha intentat, ha xocat amb la roda posterior de la moto de Rabat: Rins ha rodolat per terra i Rabat ha perdut una posició (ha acabat tercer). El beneficiat de tot plegat ha estat Zarco, que ha acabat segon i és més líder de la general. Rins ha pogut tornar a la pista, però ha acabat 18è.

Pel que fa a la resta de pilots de casa, Lluís Salom ha acabat setè i Àlex Márquez, novè. Edgar Pons ha estat 19è mentre que el seu germà Axel i Ricky Cardús han caigut i no han pogut completar la cursa.

stats