Tenis
Esports 28/04/2013

Rafa Nadal: "He pogut confirmar el meu bon estat de forma a Barcelona"

El tenista manacorí ha reconegut que les condicions de la pista eren "complicades" i que ha sigut clau poder remuntar de seguida el 0-3 inicial

M. Molina
1 min

BarcelonaRafa Nadal, guanyador per vuitena vegada de l'Open Banc Sabadell de tenis, s'ha mostrat satisfet per la victòria però sobretot per haver demostrat al Godó que està en un molt bon estat de forma després de la lesió que el va mantenir fora de la pista durant mig any. "He pogut confirmar el meu bon estat de forma a Barcelona", ha dit després d'adjudicar-se el títol.

El tenista ha derrotat Almagro a la final, en un partit que a l'inici se li havia posat en contra (0-3, amb dos trencaments del murcià), però ha sabut remuntar a temps. "El partit ha començat complicat i era important remuntar, si no el títol hauria sigut impossible".

"Les condicions eren complicades. El fet que la pista estigués lenta ha propiciat alguns punts llargs. Ha sigut un partit molt intens", ha reconegut el manacorí.

Per la seva banda, Almagro no ha tingut més remei que reconèixer la superioritat de Rafa Nadal a la pista. "És un monstre que està per sobre dels altres en aquesta superfície [terra batuda]". El murcià no ha pogut aprofitar l'avantatge inicial en la seva primera participació a la final del torneig barceloní.

stats