Copa del rei
Esports 19/04/2014

La Policia Nacional diu que el soci del Barça Rafel Martín es va colpejar la cara en caure a terra

Afirma que el soci va intentar fugir i no es va voler identificar

Efe
2 min
Rafel Martín, fotografiat després de l'agressió

ValènciaLa Policia Nacional assegura que el seguidor del Barça Rafel Martín que ha denunciat haver estat agredit per agents d'aquest cos durant el descans de la final de la Copa del Rei disputada a València es va colpejar a la cara en caure a terra després de resistir-se a ser detingut.

Fonts del Cos Nacional de Policia a València han assegurat a l'agència Efe que el jove, de 26 anys, va donar una "forta empenta [a un policia]" i va intentar fugir quan anava a ser identificat per un agent, que va haver de demanar reforços. Fins a quatre policies nacionals hi van haver d'acudir per reduir l'aficionat, segons aquesta versió, al qual finalment van poder posar les manilles, encara que "per la seva fèrria resistència va caure a terra i es va colpejar la cara". Després va ser traslladat a un centre hospitalari perquè els metges l'atenguessin.

Segons han relatat les fonts policials, el detingut era a la grada de l'amfiteatre i un agent va veure que llançava alguns objectes al camp mentre es disputava el partit, per la qual cosa va instar-lo que deixés de fer-ho i s'identifiqués. Llavors, segons la versió policial, va començar a cridar frases com "Puta policia" i "Sou uns merdes", alhora que encoratjava els que eren al seu voltant perquè també insultessin i xiulessin l'agent.

El policia nacional va decidir retirar-se i esperar que el jove sortís de la grada, cosa que va fer durant el descans del partit, i va aprofitar el moment per identificar-lo i aixecar acta per haver infringit la llei de l'esport. Segons el relat de la Policia, una simple infracció administrativa s'ha convertit en una infracció penal.

stats