Futbol Català
Esports 30/11/2011

Ramon Moya abandona la banqueta de la Gramenet

El tècnic marxa per fatiga en l'acumulació d'atribucions de gestions internes i per la falta de viabilitat econòmica de l'entitat

Ara
1 min
Moya no ha aguantat un segon any a la Grama

Santa Coloma de GramenetEl fins ara tècnic de la Gramenet, Ramon Moya, ha dimitit de les seves funcions al capdavant de la banqueta de l'equip colomenc. Segons publica el portal hattrickfutbol.es, l'entrenador no podia compaginar més totes les funcions que desenvolupava. "Ha sigut el treball més difícil en 25 anys com a entrenador. He fet de director general, he tingut cura de la gestió, hem retallat el pressupost perquè no es podia fer una altra cosa i ara necessito sentir-me, allà on vagi, només entrenador", ha declarat Moya aquesta tarda al portal esportiu lajornada.cat.

L'entitat colomenca arrossega una greu crisi esportiva i essencialment econòmica des de fa tres temporades. En el darrer curs, l'equip blau va descendir de Segona B després de 18 temporades seguides a la categoria de bronze. Ara, immersa novament en posicions de baixar a Primera Catalana -on hi juga la Gramenet B, que es veuria obligada a perdre la plaça si l'equip sènior consuma el descens-, l'escenari es torna encara més complicat per una entitat que no veu la sortida a la seva situació.

Segons el dimitit tècnic, la situació és greu i admet haver estat un temps sense cobrar. "Sé que tard o d'hora, quan sigui possible, cobraré, com qualsevol jugador o treballador que ha fet una feina. L'important és que hem arribat a un acord", admet l'entrenador colomenc de les dues darreres temporades, qui creu que els seus futbolistes "seran capaços d'encadenar un parell de victòries i començar a allunyar-se del perill una miqueta".

stats