Esports 01/06/2016

Ramon Robert: "La setmana vinent ja treballarem amb entrenador i director esportiu anunciats"

El conseller delegat va anticipar que abans del 14 de juny, quan començarà la campanya d'abonaments, també hauran anunciat algun reforç

Roger Requena
2 min
Ramon Robert, durant una entrevista amb l'ARA

BarcelonaEl conseller delegat de l'Espanyol Ramon Robert ha anunciat que, la propera setmana, el club blanc-i-blau "ja treballarà amb un entrenador i un director esportiu anunciats". L'anunci dels dos càrrecs, per tant, podria tenir lloc en els propers dies, cap a finals de setmana. Amb Quique Sánchez Flores ja està tot lligat i acordat, inclosos els seus col·laboradors. El tècnic, que ha passat els últims dies a Barcelona, espera l'anunci oficial. A la direcció esportiva, hi haurà un Ángel Gómez que porta quatre mesos treballant de forma interina al capdavant de l'equip que, fins el passat febrer, liderava Òscar Perarnau. "Farem un equip il·lusionant", ha afegit.

En un acte de celebració del 15è aniversari de l'APMAE, l'agrupació de petits i mitjans accionistes de l'Espanyol, Robert també ha explicat que abans del 14 de juny hi haurà algun reforç a la plantilla. Ja hi ha diversos noms lligats que esperen ser anunciats. Aquell mateix dia, el 14 de juny, es presentarà la nova campanya d'abonats, que inclourà diverses novetats respecte els cursos anteriors. "Suposarà un pas endavant. Farem coses noves, i els preus seguiran congelats", ha dit Robert.

Un projecte per estar entre els vuit millors

Robert també ha explicat a l'APMAE alguns dels detalls del nou projecte. Un dels seus reptes, ha assegurat, és que l'Espanyol "lluiti sempre per estar al Top-8 de la Lliga". És a dir, que s'acostumi a lluitar per optar a les posicions europees. "Hem d'autoexigir-nos això, i estar descontents si no ho complim", ha afegit. Una de les claus econòmiques per Robert és "aconseguir un deute zero a mig termini, és possible i viable".

Sobre la proposta esportiva, el conseller delegat també ha mostrat el desig de Rastar de servir-li com a impuls: "Volem un planter de referència sumat a incorporacions d'alt nivell". Una de les claus, en aquest sentit, serà potenciar el futbol base. "Si el club augmenta el seu nivell, els joves també ho faran. Els hem de preparar per jugar a Europa, que tinguin eines per jugar a un nivell superior. Ja restem aplicant mesures", ha comentat. Robert també ha defensat la necessitat d'explicar el projecte als joves del planter, per tal que no marxin a clubs més forts: "Volem retenir-los, esperem que amb aquest projecte es vulguin quedar".

Robert també ha explicat que Daniel Sánchez Llibre segueix exercint com a assessor de Chen Yansheng: "A l'inici d'aquest procés es va dir que seria assessor. L'intenta ajudar en allò que Chen no té clar i li pregunta i demana ajuda. Són bons amics".

Preguntat per un dels accionistes sobre la necessitat d'augmentar la presència a Barcelona, el conseller delegat ha afirmat que és un tema en el qual estan treballant: "Seguim buscant una seu social, volem tenir-hi major presència també amb botigues i oficines".

stats