Futbol - Segona Divisió
Esports RCD Espanyol 17/02/2024

L'Espanyol s'aferra a Braithwaite i Aguado per golejar el Mirandés (3-0)

Els blanc-i-blaus aprofiten les ocasions i un penal per sumar tres punts en un partit amb més gols que joc exhibit

2 min
Martin Braithwaite celebrant el seu gol contra el Mirandés.

BarcelonaAra mateix, ser de l'Espanyol és com pujar a una muntanya russa. En una Segona Divisió amb un nivell força fluix, els blanc-i-blaus pateixen per trobar continuïtat i alternen victòries i derrotes, perquè ningú s'avorreixi. Davant el Mirandés (3-0), el joc de l'Espanyol no va convèncer, però la contundència de la victòria i els tres punts a la butxaca són motiu de celebració per a l'equip, que provisionalment se situa tercer en la taula classificatòria.

Els pericos van dominar tímidament la primera meitat. Com a mínim, semblava que aquest dissabte sí que sentien urgència per imposar-se. Tot i això, la muntanya russa podria haver-se convertit en túnel del terror en el minut 20, però el gol de La Gumina va quedar anul·lat per fora de joc. La rèplica blanc-i-blava va arribar, de nou, de mans del salvador Braithwaite, que va fer l'1-0 gràcies a una falta a la frontal de l'àrea. L'Espanyol i Ramis poden estar agraïts al danès, que en aquesta temporada sembla ser dels únics capaços de traslladar al camp la il·lusió i la positivitat de les quals parla el tècnic a les rodes de premsa.

La titularitat de Keidi Bare va resultar ser un encert. El 8 de l'Espanyol va dinamitzar el joc de l'equip, amb confiança en atac i contundència en defensa. D'una recuperació seva va arribar el segon dels locals. Pere Milla va deixar passar la passada de Puado, conscient que per darrere arribava Aguado. Ramón Juan, protagonista en el partit, va frustrar el seu primer remat, però el de Jaén, insistent, va arribar al rebot amb el cap per signar el gol. La victòria, més clara del que es podria esperar veient el joc exhibit, va quedar sentenciada amb un penal que Braithwaite va aprofitar sense complicacions (3-0).

  • RCD Espanyol: Pacheco; El Hilali, Sergi Gómez, Víctor Ruiz, Cabrera; Puado (Lazo, 82'), Keidi Bare, Aguado (Gragera, 82'), Jofre (Salvi, 73'); Braithwaite, Pere Milla. Entrenador: Luis Miguel Ramis.
  • CD Mirandés: Ramón J.R.; Mendes, Sergio Barcia, Pablo Ramón, Gómez; Alberto Reina, Ibrahima Kebe (Carlos, 73'), Ilyas Chaira, Lachuer (Álvaro Sanz, 55'), Gabri Martínez; La Gumina. Entrenador: Alessio Lisci.
  • Gols: 1-0 Braithwaite (27'), 2-0 Aguado (71'), 3-0 Braithwaite (81').
  • Àrbitre: Luis Mario Milla Alvendiz (Comitè Andalús).
  • Targetes grogues: Ilyas Chaira (2'), Lachuer (53'), Lautaro (58'), Mendes (62'), Puado (65'), Aguado (77').
  • Targetes vermelles: cap.
  • Estadi: Stage Front Stadium, 16.797 espectadors.
stats