Espanyol
Esports RCD Espanyol 24/08/2022

L’Espanyol incorpora Dani Gómez i Lazo

El club blanc-i-blau anuncia la sortida d'Embarba, que marxa a l'Almeria

2 min
L’Espanyol presenta Dani Gómez i espera Lazo

BarcelonaL’Espanyol ha reactivat el capítol d’entrades amb les incorporacions de Dani Gómez i José Carlos Lazo. El primer és un davanter de 24 anys que arriba cedit per uns 100.000 euros procedent del Llevant. El club blanc-i-blau no disposarà de cap opció de compra pel punta madrileny, però sí que es reserva el dret de tempteig: si el Llevant decideix acceptar alguna oferta que rebi pel jugador en els pròxims mesos, l’Espanyol podrà decidir si l’iguala i se l’emporta o bé si permet la venda a un tercer club. 

“És un gran repte, crec que podré créixer molt com a jugador. Comparteixo els valors del club i sé que és una entitat que està en procés de creixement”, va assegurar Dani Gómez en la seva presentació com a espanyolista. “Vaig tenir bones sensacions parlant amb Diego Martínez, m’ha transmès que m’exigirà molt a mi i a la resta de l’equip”, va afegir. El davanter d’Alcorcón ha marcat 10 gols i ha repartit cinc assistències en 70 partits amb el Llevant, on ha jugat les dues últimes temporades. 

L’arribada de Dani Gómez enceta una setmana que es preveu moguda als despatxos. “La plantilla està incompleta, encara hem de completar-la en nombre i nivell de necessitat”, va admetre el director esportiu, Domingo Catoira, que va deixar clar que no comparteix el sentiment de desil·lusió que percep bona part de l’afició respecte a l’actual mercat de fitxatges: “No en soc conscient [d’aquesta desil·lusió]. Només demano als aficionats que siguin optimistes i confiïn en l’equip que està prenent aquestes decisions. Amb paciència i cor periquito es veuran els resultats”. 

Intercanvi amb l'Almeria

El club blanc-i-blau ha fet oficial aquest dimecres l'intercanvi de contractes entre Adrián Embarba, que marxa a l'Almeria, i José Carlos Lazo. Una operació a quatre bandes entre dos jugadors que buscaven un canvi d’aires i dos clubs amb ganes de trobar-los una sortida. El conjunt blanc-i-blau rebaixa la seva massa salarial, ja que s’estalvia una de les fitxes més elevades de la plantilla. A més, obté un jugador quatre anys més jove (26 de l’andalús per 30 del madrileny). Embarba va arribar fa uns dies a Almeria, mentre que Lazo, que va entrar a la convocatòria per jugar contra l’Elx, ha estat presentat aquest dimecres.

"Ve a ocupar una de les carències més clares que teníem, posicions de banda, encara que pot jugar amb facilitat a tots els llocs d'atac. Pot generar desequilibri en posicions que marquen la diferència", n'ha explicat el director esportiu espanyolista, Domingo Catoira. "Vinc amb moltes ganes d'aportar gols, assistències i sumar pel grup", ha aportat Lazo, que ha deixat clar que, si bé prefereix jugar com a extrem per l'esquerra, pot fer-ho també per la dreta. "Crec que aquest serà un any clau en la meva carrera", ha sentenciat l'extrem, que viu enguany el seu primer any a Primera Divisió.

Lazo va arribar cedit a l’Almeria el 2019, i un any més tard el conjunt andalús va pagar quatre milions d’euros al Getafe pel seu traspàs. Ha firmat 19 gols i 12 assistències en 113 partits en un equip en què el curs passat va perdre la titularitat sota les ordres del tècnic amb passat espanyolista Joan Francesc Ferrer, Rubi. 

stats